Recepten Kaasfondue
Zwitsers 4 personen | Frans 4 personen | Hollands 4 personen |
200 gram Appenzeller Edelwürzig | 200 gram Comté Juraflora 18mnd | 200 gram Le Petit Doruvael |
200 gram Emmenthaler | 200 gram Tomme de Savoie | 200 gram Stolwijker Belegen |
200 gram Gruyére | 200 gram Beaumont de Savoie | 200 gram Boerenkaas van boer Brak |
200 gram Raclette Swiss | 200 gram Raclette Frans | 200 gram Gooische Pikante |
350 ml Alfacinha Branco | 350 ml La Brunaude Chardonnay | 350 ml Alfacinha Branco |
1 teen knoflook | 1 teen knoflook | 1 teen Knoflook |
2 el kirsch | 2 el kirsch | 2 el krisch |
1 el maizena | 1 el maizena | 1 el maizena |
Italiaans 4 personen | Geitenkaas 4 personen | Belgisch 4 personen |
250 gram Parmigiano-Reggiano | 300 gram Geitenkaas Mild | 200 gram St. Bernardus abdijkaas |
200 gram Stracktufo Truffel | 300 gram Geitenkaas Pikant | 200 gram Brugse blomme |
200 gram Gorgonzola Pikant | 200 gram Merlijn | 200 gram Merlijn |
150 gram Mozzarella di bufala | 350 ml Alfacinha Branco | 200 gram Chimay poteaupré |
350 ml Fazi Battaglia Verdicchio | 1 teen knoflook | 350 ml St. Bernardus ABT 12 |
1 teen knoflook | 2 el kirsch | 2 el kirsch |
2 el kirsch | 1 el maizena | 1 el maizena |
1 el maizena |
|
|
Bereiding:
|
..
Tips om te dippen in de kaasfondue: Verschillende soorten brood, Wortel, Paprika, Tomaatjes, Komkommer, Bloemkool, Gegrilde courgette, Gekookte aardappeltjes, Druiven, Appel, Peer, Ananas, Soepstengels, Gehaktballetjes, Gekruide kipfiletblokjes, Stukjes salami. |